donderdag 6 februari 2014

De feestdagen in vogelvlucht en wat daarna kwam...

Na de Sinterklaastijd komt dan eindelijk de kerst, een tijd die we hier allemaal heerlijk vinden.
Gewoon om de gezelligheid kaarsjes kerstboom de vakantie en het samenzijn.
Voor het eerst kerst voor onze kleine ukken, die allang niet meer die kleine ukken zijn en zich heel goed ontwikkelen daar waar ze een week of 6 mogen achterlopen vragen wij ons wel eens af of ze dan niet heel snel zijn met dingen.
Dan oud en nieuw, omdat onze kleine vent heel erg schrikkerig is aangelegt en op oudejaarsdag al meerdere malen in huilen uitbarsten van de knallen in de buurt hebben wij geen risico genomen en alle kinderen om half 12 maar wakker gemaakt.

 
Zo waren we er zeker van dat we in ieder geval geen ukkie in paniek moesten gaan troosten.
Even na middernacht toen het weer rustig was in de buurt hebben we ze heerlijk in hun bedje gelegd en hebben ze gewoon verder geslapen.
En zo werd het Januari de maand waarop 3 grote meiden zich hadden verheugd want na jaren van sparen met hun lange haren was het eindelijk zover.
Alle staarten waren lang genoeg om te doneren aan stichting Haarwensen!
En niet alleen van Linet Manon en Amber maar ook mama had de haren lang genoeg!
Met zijn alle naar AMI kappers in Ruurlo
 

 
We zijn allemaal blij met onze nieuwe lengte en met het reslutaat voor stichting Haarwensen.
ondertussen zijn er drie kleine ukken die de wereld verkennen en ontdekken.
 
Toen werd het de hoogste tijd om een lange rit te maken met de drie Ukken goede reden de verjaardag van Tante Ans, zodat we ook even naar Omaatje van 102 jaar oud konden gaan.
Of Omaatje het allemaal nog heeft meegekregen betwijfel ik maar wat ik wel weet is dat we de Ukken later kunnen vertellen dat ze nog bij hun overgrootoma op bed hebben gezeten.
Dat opzich is al heel bijzonder.
 
 
In een van de vorige bloggen had ik al verteld over de vele veranderingen die gingen komen in een volgende blog zal ik hier uitgebreid op terug komen, die zijn namelijk al volop aan de gang.
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten