vrijdag 15 maart 2013

Het vervolg

Inmiddels is het vrijdag en begon de dag dus weer met harde buiken Een te hoge bloeddruk en dus weer bloedprikken en urine inleveren en natuurlijk een ctg maken. Gelukkig heeft ons kleine meisje het heel erg naar haar zin nog marco was al op tijd bij me en kon dus ook bij het gesprek met de zaal arts zijn hier zijn wat dingen.besproken over wat nu als de.bevalling begint en wat als hij niet begint wat gaan we dan doen planning voor nu is gewoon doorbroeden tot dinsdag dan is er groot overleg tussen gynaecologen artsen en kinderartsen daarna.hebben wij gesprek. Heel spannend.
Vandaag hadden we ook al een.aantal voorbereidende gesprekken op dit alles en kwam er al ter sprake dat ik wel op de ok moet bevallen. Dit heeft alles te maken met de.veiligheid van de kindjes en mijzelf. De gyneacoloog is nu een boodschappen lijstje aan het maken van wat er allemaal mee moet naar de ok voor een bevalling. Dit word een grote verhuizing heb ik al gemerkt die ze zorgvuldig willen plannen. Dus voor degene die denken dat ze me zomaar laten lopen nee dus veiligheid voor mij en kindjes staat voorop! Ze passen goed op ons maar willen wel graag dat alles optimaal is geregeld!
En dat merk je ook alle verpleegkundige zijn op de hoogte van wat gaat komen en vragen ook telkens of we alles.snappen of ze nog meer kunnen uitleggen en of ze nog iets kunnen doen. Want ze zijn hier groot voorstander van natuurlijke bevallingen maar.... Van een drieling komt die maar zelden voor de meeste keren word er toch eigenlijk gewoon een sectio gepland. Ter afsluiting van de dag hebben ze.nog maar weer eens een ctg.gemaakt pfffff bijna 2 en half uur gevecht van verpleegster tegen 3 musketiers ! eindstand musketiers wonnen verpleging heeft opgegeven! morgen vroeg weer een poging.
Weltrusten!!!!

1 opmerking:

  1. Best nog lief dat je ons hier op de hoogte blijft houden,een enorme geruststelling van nauw in de gaten gehouden te worden;<De 3kleine mensjes zijn nu al deugenietjes,elke dag weer 1,elk uur weer verder.Nog even....gr marina

    BeantwoordenVerwijderen